DEDA.workshop

Om het meeste uit DEDA te halen en om DEDA zo efficiënt mogelijk in uw organisatieprocessen te implementeren, raden we een workshop met één van onze data ethics consultants aan. Een DEDA workshop is voor groepen tot 25 personen en duurt 3 uur.

Voor meer informatie en prijzen kunt u mailen naar info@dataschool.nl of het contactformulier invullen.

Na de workshop zult u:

• Weten wat de ethische problemen in uw dagelijkse datapraktijken zijn.
  • Weten hoe u praktische zaken constructief op kunt lossen met behulp van ethische theorie.
  • De maatschappelijke relevantie van data-ethiek begrijpen.
  • Begonnen zijn aan de voorbereiding op de General Data Protection Regulation van de EU, die op 2018 zal worden ingevoerd.

DEDA.manual

Gedurende de workshops wordt er gewerkt met de aanvullende handleiding die achtergrondinformatie en begeleiding biedt. De DEDA handleiding adresseert de verschillende fasen van een onderzoeksproject met een aantal vragen. De vragen betreffen ethische bezwaren en juridische aspecten.